Toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan, Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik ve Birlik Müdürü Ercan Özcan katıldı.
ÇEVRESEL KONULAR VE 2025 PROJELERİ MASAYA YATIRILDI
Gerçekleştirilen toplantıda, çevresel konular ve 2025 yılında hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı. Belediye başkanları ve yetkililer, sürdürülebilir çevre politikaları ve yerel yönetimlerin çevreye duyarlı projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıda alınan kararların Afyonkarahisar ve ülkemiz için hayırlı olması temenni edilirken, 2025 yılında çevre alanında yapılacak çalışmaların şehir için büyük önem taşıdığı vurgulandı.