AK Parti milletvekili aday adayı Hakan Dilek’in STK ziyaretleri sürüyor
AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adaylığını açıklayan iş insanı Hakan Dilek’in sivil toplum örgütleri, esnaflar ve vatandaşlarla görüşmeleri sürüyor.Dilek, ziyaretlerinde esnaf ve tüccarların Türkiye’nin bel kemiğini oluşturduğunu belirterek, seçildiği takdirde, esnaflarla her zaman olduğu gibi irtibat halinde olup fikir alışverişi yapacaklarını ifade etti.
AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayı Hakan Dilek, Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi sivil toplum örgütleri (STK), esnaflar ve vatandaşlarla görüşmelerini son hızla sürdürüyor. Bir süre önce başlattığı STK temsilcileri ziyaretlerine dün de devam eden AK Parti milletvekili aday adayı Dilek, ziyaretlerinde esnaf ve tüccarların Türkiye’nin bel kemiğini oluşturduğunu belirterek, “İktidarımızda bu kesimi ayakta tutmak için ciddi çaba gösterdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi, 14 Mayıs’tan sonraki Şahlanış Dönemi’nde de gerekenler en iyi şekilde yapılacaktır” ifadesine yer verdi.
ESNAFLARIMIZ ÜLKEMİZİN CAN DAMARIDIR
Kendisinin de esnaflık yaptığını belirterek, seçildiği takdirde, Meclis’te esnafların temsilcisi olmak istediğini belirten AK Parti milletvekili aday adayı Dilek, esnafların ülkenin can damarı olduğunu vurguladı. Hakan Dilek, Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) yönelik ziyaretlerini dün de sürdürdü. Dilek, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Sabri Bekle, Berberler Odası Başkanı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ile Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkanı Suat Diler’e ziyarette bulundu. Esnaf ve meclis arasındaki bağın daha da güçlenmesi adına aday adayı olduğunu ifade eden Dilek, bu anlamda esnaflarla her zaman olduğu gibi irtibat halinde olup fikir alışverişi yapacaklarını ifade etti.
AMACIM DEVLETE VE MİLLET SAHİP ÇIKMAK
Ziyaretlerinde hedeflerini ve projelerini anlatarak, amacının devlete millete sahip çıkmak olduğunu ifade eden AK Parti milletvekili aday adayı Hakan Dilek, “Türkiye için hemen şimdi” sloganının altını çizdiği ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda şu ifadelere yer verdi: “Tecrübemi hizmete dönüştürmek ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına aday adayı oldum. Yaptığım istişareler sonucunda AK Parti’den aday adayı oldum. Sizlerin desteğini bekliyorum. Bu süreçte STK’lardan teveccüh görmek beni mutlu etti. İnşallah aday olduğumuz takdirde ortak akılla milletimize hizmet edeceğiz.” Kübra Ergün