Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uysal’dan ‘çirkin’ vekile sert tepki!

Avrupa Futbol Şampiyonasında (Euro 2024) önce Türkiye’nin Portekiz’e 3-0 yenilmesinin ardından Portekizli olan, Hollanda’ya yenilmemizden sonra da Hollandalı olan HDP 26. Dönem Şırnak Milletvekili Ferhat Encu, kin kusup, çirkinliklerine devam etti. DP Lideri Uysal, çirkin vekil Encu’ya tepki göstererek, “Aklınız, vicdanınız ve ruhunuz bu kadar mı karardı” ifadesini kullandı.

Avrupa Futbol Şampiyonasında (Euro

Eski HDP Milletvekili Ferhat Encu, Avrupa Futbol Şampiyonasında (Euro 2024) Türkiye’nin Portekiz’e 3-0 yenilmesinin ardından yaptığı ‘Yaşasın Portekiz’ (Biji Portekiz) paylaşımından sonra Milli Takım’ımızın Hollanda’ya 2-1 yenilmesiyle sosyal medya hesabından “Biji Hollanda” paylaşımında bulundu. Sosyal medyada Encu’nun Türk Milli Takımı’nın her maçında rakibini desteklediğini belirten vatandaşlar, “Daha önce Portekizliydi, bu kez de Hollandalı oldu” yorumunda bulundular. Dostluk, kardeşlik, rakibe saygı, centilmenlik gibi duyguların hakim olduğu spora çirkinlik bulaştırılmasını kabul etmediklerini belirten vatandaşlar, sosyal medya yorumlarında, Encu’nun, Türk milletinin tek yürek olduğu bir konuda ‘ihanet’ içinde olduğunun altını çizdiler.

DP LİDERİ UYSAL’DAN SERT TEPKİ

Kin kusan HDP 26. Dönem Şırnak Milletvekili Ferhat Encu’nun paylaşımı tepkiler çığ gibi yükselirken, Demokrat Parti Genel Başkanı ve 27. Dönem Afyon Milletvekili Gültekin Uysal da sert tepki verdi, “Aklınız, vicdanınız ve ruhunuz bu kadar mı karardı” ifadesini kullandı. Uysal, sosyal medya hesabından Encu’yu etiketleyerek, şu ifadeleri kullandı: “Ne yapsanız nafile; kıvançta, tasada, kederde bir ve beraber olmuş bu milletin mensuplarını birbirine düşman etmeyi tüm fesat tohumu ekme teşebbüslerinize rağmen 40 yıldır PKK terörüyle başaramadınız ve yine başaramayacaksınız!” Emekli Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir de Encu’nun Türkiye’den herhangi bir maaş, ödenek alıyorsa derhal kesilmesi gerektiğine vurgu yaptı.