Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO KOBİ Akademisi’nden Yapay Zeka Eğitimi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyelerine yönelik yapay zekanın temellerini ve işletmelerdeki önemini aktaran eğitim verildi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi

ATSO KOBİ Akademisince düzenlenen eğitim iş dünyasının gündeminde yer alan önemli konulardan birisi olan ‘Yapay Zeka Uygulamalarının İşletmeler İçin Kullanılabilirliği Eğitimi’ başlığı altında gerçekleştirildi. 3 Ekim 2024 tarihinde Dr. Hakan Emekçi tarafından verilen eğitimde Yapay Zeka Nedir? İşletmeler için Yapay Zeka’nın Önemi, Temel Yapay Zeka Kavramları gibi başlıkların yanı sıra, Yapay Zeka Uygulamaları, İş Süreçlerinde Yapay Zeka, Müşteri Hizmetlerinde Yapay Zeka Kullanımı ve Veri Analitiği ile Yapay Zeka Entegrasyonu konuları detaylı bir şekilde ele alındı.

KATILIMCILARA İŞ DÜNYASINDA YAPAY ZEKA ANLATILDI

Eğitimde ayrıca, işletmelerde yapay zeka kullanımının avantajları ve zorlukları, güvenlik ve etik konuları, insan kaynakları yönetiminde yapay zeka uygulamaları gibi önemli noktalar da vurgulandı. Katılımcılar, sektörel yapay zeka kullanımı ve başarılı yapay zeka projeleri hakkında örnek uygulamalar ve başarı hikayeleri ile bilgilendirildi.

Eğitim sonunda, katılımcılar kendi iş projelerine yapay zeka uygulamaları ekleme deneyimini paylaşarak, güncel gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Dr. Hakan Emekçi, katılımcıların sorularını yanıtlayarak, yapay zekanın işletmelere sunduğu fırsatları daha iyi anlamalarına yardımcı oldu. Eğitim, Katılım Belgeleri’nin takdiminin ardından sona erdi.

Eğitim öncesinde, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Güzel açılış konuşmasını yaparak katılımcıları selamladı.