Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedefimiz, 2028 Los Angeles Olimpiyatları’

TOHM ve SEM Sporcuları Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde düzenlenen moral ve motivasyon kampında bir araya geldi. Gençlerle bir araya gelen Kasapoğlu, “Hedefimiz, 2028 Los Angeles Olimpiyatları” dedi

TOHM ve SEM Sporcuları

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcularının, 2028 Los Angeles Yaz Olimpiyatları’na yönelik hazırlık çalışmaları kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde düzenlenen kampta, 2024-2025 güreş sezonu öncesinde fiziksel ve zihinsel hazırlıklarına katkıda bulunmayı amaçladı. Sporcular, yoğun antrenman programlarının yanı sıra çeşitli spor ve sosyal etkinliklerle kampı verimli bir şekilde geçirdi. Kampın temel hedefi, sporcuların yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmalarını sağlamak ve 2028 Los Angeles Olimpiyatları yolunda uzun vadeli bir hazırlık sürecini desteklemek olarak belirlendi. Kamp, TOHM ve SEM sporcularının yeni sezona yüksek moral ve motivasyonla başlamaları için önemli bir basamak olurken, 2028 Olimpiyatları’na giden yolda da kritik bir adım olarak değerlendirildi.

‘AFYON’UN YETİŞTİRDİĞİ GENÇLER, ULUSLARARASI ALANDA BAŞARILARA İMZA ATACAKLAR’

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, TOHM ve SEM Sporcuları için düzenlenen kampın önemine değinerek, “Bu tür kamplar, sporcularımızın fiziksel performansını artırmanın yanı sıra moral ve motivasyon açısından da büyük önem taşıyor. Hedefimiz, 2028 Los Angeles Olimpiyatları ve bu doğrultuda sporcularımızı en iyi şekilde hazırlıyoruz. Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği yetenekli gençlerin, uluslararası alanda önemli başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

‘SULTANDAĞI’NDAKİ KAMP, SPORCULARIMIZIN FİZİKSEL VE ZİHİNSEL MOTİVASYONUNU ARTIRDI’

Kampın teknik detayları hakkında bilgi veren Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Müdür Vekili Hakan Kıvrık, kampın hem sezon hazırlıkları hem de uzun vadeli olimpiyat hedefi doğrultusunda büyük katkı sağladığını vurguladı. Kıvrık, “Sultandağı’ndaki bu kamp, sporcularımızın hem fiziksel dayanıklılığını hem de zihinsel motivasyonunu artırdı. Güreşçilerimiz, Türkiye’yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor” şeklinde konuştu.