Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlu Emre Can’ın takımı Real Madrid’e kaybetti: 5-2

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin üçüncü haftası dün oynanan 9 maçla başladı. Teknik direktörlüğünü Nuri Şahin’in, kaptanlığını ise Afyonkarahisarlı Emre Can’ın yaptığı Borussia Dortmund, iki farklı önde olduğu karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve Real Madrid’e 5-2 mağlup oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda üçüncü hafta karşılaşmalarında heyecan dün oynanan 9 maçla başladı. Günün 19.45 seansında 2 müsabakada toplam 10 gol atıldı. İtalyan ekibi Milan, Club Brugge’ü 3-1 mağlup ederken, Fransız temsilcisi Monaco ise Sırp takımı Kızılyıldız karşısında 5 gollü galibiyete uzandı. Saat 22.00’de başlayan karşılaşmalarda ise 7 maç oynandı. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşan Real Madrid ile Borussia Dortmund, Santiago Bernabeu’da kozlarını paylaştı. Teknik direktörlüğünü Nuri Şahin’in yaptığı Alman ekibi, Donyell Malen ve Bynoe-Gittens’in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

ARDA GÜLER, 90. DAKİKADA OYUNA GİRDİ

İkinci yarı itibarıyla baskısını artıran ev sahibi 60. dakikada Antonio Rüdiger ile farkı bire indirirken, 2 dakika sonra Vinicius Junior eşitlik golünü kaydetti. İkinci yarıda üstünlüğü elinden bırakmayan eflatun-beyazlılar, kalesinde gole izin vermezken 83. dakikada öne geçti. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Lucas Vazquez, sert şutla topu filelere gönderdi. Bu golden 3 dakika sonra Vinicius Junior, kendi yarı alanından aldığı topla rakip yarı alanına girdi ve yay üzerinden yaptığı vuruşla dördüncü gole imza attı. Brezilyalı futbolcu uzatma dakikalarında fileleri havalandırarak hat-trick yaptı. Gol düellosuna sahne olan ve yüksek tempoda oynanan maçta 3 puanı alan Real Madrid, puanını 6’ya yükseltti. Milli futbolcu Arda Güler, 90. dakikada oyuna girdi.