Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da 2025 Çiftçi Toplantıları başladı

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2025 yılı çiftçi toplantılarına Çayırbağ, Fethibey ve Susuz’da düzenlenen buluşmalarla başladı. Müdürlük yetkilileri, yıl boyunca tüm köy ve beldelerde üreticilerle bir araya gelerek bilgilendirme çalışmalarını sürdürecek.

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2025 yılı çiftçi toplantılarına

Toplantılarda tarım ve hayvancılıkta üretim planlaması, yeni destekleme modeli, devlet destekli Tarım Sigortaları (TARSİM), risk yönetimi, bitkisel ve hayvansal üretimde verimliliğin artırılması, iklim değişikliğinin yerel üretime etkileri ve uyum stratejileri gibi konularda eğitimler veriliyor. Ayrıca üreticilerin talepleri, sorunları ve çözüm önerileri de ele alınıyor.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, Afyonkarahisar’da üretimin güçlenmesi için sahada çalışmaya devam edeceklerini belirtti.