Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak, magnezyum üretim tesisini inceledi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, şehirde bulunan Kar Minarel Madencilik’in

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, şehirde bulunan Kar Minarel Madencilik’in işlettiği magnezyum üretim tesisini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar’ın sanayicilerinden Adnan Şeker, Kenan Şeker ve Erhan Şeker’in sahibi olduğu Kar Minarel Madencilik’in işlettiği magnezyum üretim tesisini ziyaret etti. Taytak’a İl Başkanı Ahmet Kahveci, Başkanvekili Doğan Şimşek, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve Başkan Yardımcısı Recep Yaman eşlik etti.

‘ÇEVREYE DUYARLI BİR ÜRETİM SÜRECİ YÜRÜTÜYORUZ’

Emirdağ ilçesi Tepeköy’de bulunan tesiste 250 işçinin istihdam edildiği Kar Mineral Madencilik fabrikasını ziyaret eden Taytak, fabrikada incelemelerde bulunarak çalışanlarla sohbet etti. Ziyarette, firma yetkililerinden Kenan Şeker magnezyum üretim süreçleri hakkında ve tesisin teknolojik altyapısı hakkında bilgiler verdi. Tesisin modern teknolojilerle donatıldığını ve yüksek verimlilikle magnezyum üretiminin gerçekleştirdiklerini söyleyen Şeker, çevreye duyarlı bir üretim süreci yürüttüklerini ve çevre koruma konusunda öncü olduklarını vurguladı.

 ‘BÖLGE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYAN ÖNEMLİ BİR KURULUŞ’

Milletvekili Taytak, şehrin sanayi potansiyelini artırmak ve istihdamı desteklemek adına yaptıkları çalışmalardan dolayı tebriklerini iletirken Kar Minarel Madencilik’in bölge ekonomisine katkı sağlayan önemli bir kuruluş olduğunu ve bu tür yatırımların ülkenin kalkınmasına büyük katkılar sağladığını ifade etti. Taytak, tesisin başarılı çalışmalarının ve teknolojik altyapısının ülke sanayisine örnek teşkil edeceğine inandığını dile getirerek, Kar Minarel Madencilik yönetimine ilerleyen süreçteki projelerinde başarılar diledi. Milletvekili Taytak ve Başkan Kahveci ayrıca Emirdağ İlçesine bağlı Gedikevi ve Alibeyce köylerini de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Haber Merkezi