Afyon ekibi, 2024-2025 sezonuna bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanırken, transfer edilen sporcular dikkat çekiyor. Kadroya dahil edilen isimler şöyle:
Dilan Yaşar – PTT Spor (1. Lig)
Sabriye Dikmen – Bahçelievler Belediye Spor (Sultanlar Ligi)
İlayda Naz Gergef – VakıfBank (1 yıllık kiralık, Sultanlar Ligi)
Simay Gazi – Bahçelievler Belediye Spor (Sultanlar Ligi)
Ecem Vatansever – Bozüyük Belediye Spor (1. Lig)
Deniz Devrim Düzen – Merinos SK (1. Lig)
Nazlıcan Yılmaz – İBB Voleybol (1. Lig)
Zeynep Sena Güleryüz – Ankara Sigorta Shop Spor Kulübü (1. Lig)
Yeni sezonda 1. Lig’de mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş, hedefini üst sıralar olarak belirlerken, kulüp yönetimi ve taraftarlar, yeni transferlerin takıma önemli katkı sağlayacağı görüşünde.
Transfer edilen isimler arasında VakıfBank U19 takımında forma giyen genç yetenek İlayda Naz Gergef de yer alıyor. Afyonkarahisar’a ailesiyle birlikte gelen Gergef’in annesi ve babası, “İstanbul’dan geldik, kızımızı buraya emanet edeceğiz. Bu, ilk ayrılışımız. Afyonluları tanırız ve severiz. Kızımızı gönül rahatlığıyla buraya bırakıyoruz,” açıklamasında bulundu.
Kulüp Başkanı Ahmet Akkent yeni transferler ve Afyon Belediye Yüntaş ile ilgili belirttiği düşüncelerinde yeni sezon için heyecanlı olduklarını dile getirerek tüm oyunculara başarılar diledi.