Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da Dehşet Veren Cinayet

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Ortapınar köyü, gece saatlerinde yaşanan dehşet verici bir cinayet gerçekleşti. İddialara göre 34 yaşındaki Hakan U., bilinmeyen bir sebeple babası Önder U.’yu katletti. Cinayet, köyde büyük bir korkuya sebep oldu.

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Ortapınar köyü, gece saatlerinde yaşanan dehşet

Gece Yarısı Yaşanan Tartışma Sonrası Cinnet Geçirdi
Olay, gece saat 23:00-00.00 sularında meydana geldi. İddialara göre, Hakan U. ile babası Önder U. arasında şiddetli bir tartışma çıktı. Tartışmanın giderek büyümesiyle sinirlerine hakim olamayan Hakan U., eline aldığı kesici bir aletle babasına saldırarak hayatına son verdi. Olayın ardından Hakan U., dehşet verici bir şekilde babasının başını keserek, köy camisinin duvarına bıraktı. Köylüler, gece saatlerinde camiye gelen jandarma ekiplerini gördüklerinde, karşılaştıkları manzara karşısında büyük bir şok yaşadı. Önder U.’nun kesik başı, caminin duvarına bırakılmıştı. Camideki bu korkunç manzara, olayın büyüklüğünü ve vahşet boyutunu gözler önüne serdi.
Cinayetin Nedeni Araştırılıyor
Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Şu an için cinayetin sebepleri netlik kazanmış değil. Soruşturma süreci devam ederken, köy halkı ve tüm Türkiye, cinayetin perde arkasındaki gerçeklerin ortaya çıkmasını bekliyor.