Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da Ramazan coşkusu

Afyonkarahisar Belediyesi, Ramazan ayının ilk haftasında düzenlediği iftar programları ve manevi etkinliklerle vatandaşları bir araya getirdi. Belediye Başkanım Burcu Köksal, her akşam farklı mahallelerde iftar sofralarında vatandaşlarla buluşurken, haftanın sonunda Sedat Uçan ilahi dinletisiyle Ramazan’ın manevi atmosferi taçlandırıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi, Ramazan ayının ilk haftasında düzenlediği iftar programları ve

RAMAZAN’IN BEREKETİ MAHALLELERİMİZDE PAYLAŞILIYOR
Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu yaşatmak amacıyla şehrin farklı noktalarında iftar programları düzenlendi. Belediye Başkanı Burcu Köksal, her gün farklı bir mahallede kurulan iftar sofralarına katılarak vatandaşlarımızla bir araya geldi. Ramazan’ın ilk günü Fatih ve Eşrefpaşa Mahallesi’ndeki vatandaşlarla Fatih Pazaryeri’nde, ikinci günü Karşıyaka Mahallesi Pazaryeri’nde, üçüncü günü Belediye Meclis Üyeleri ile iftarda buluşan Başkanı Burcu Köksal, dördüncü gün ise Çavuşbaş Mahallesi’nde kurulan kapalı çadırda vatandaşlar ile oruç açtı. Beşinci gün şehit aileleri ve gazilerle özel bir iftar programı düzenlenirken, altıncı gün Osmangazi Mahallesi Pazaryeri’ndeki iftara çevre mahallelerinden gelen vatandaşlar ile büyük bir katılım sağlandı. Haftanın son gününde ise Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde düzenlenen geniş katılımlı iftar programı ile Ramazan ayının manevi atmosferi zirveye ulaştı.

“HİÇBİR ÇOCUĞUN YATAĞA AÇ GİRMEDİĞİ BİR MEMLEKET HAYALİYLE YOLA ÇIKTIK”
İftar programlarında vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Burcu Köksal, “Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşıyoruz. Biz Afyonkarahisar’da hiç kimsenin ekonomik sıkıntı çekmediği, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, herkesin huzur içinde, refah içinde yaşadığı bir memleket hayaliyle yola çıktık. Onun için Belediye olarak gece gündüz çalışıyoruz.” dedi. Ramazan’ın birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, paylaşmanın ayı olduğunu belirten Başkan Köksal, “Allah nice Ramazanlara sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla eriştirmeyi nasip etsin. Ramazan ayının ve Ramazan Bayramı’nın herkese sağlık, sıhhat, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.” diyerek vatandaşlarımızın Ramazan ayını ve bayramlarını şimdiden kutladığını ifade etti.

RAMAZAN’IN RUHUNA UYGUN EZGİLER VATANDAŞLAR İLE BULUŞTU
Ramazan etkinlikleri kapsamında 7 Mart akşamı, ilahi sanatçısı Sedat Uçan, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Başkan Yardımcıları Ömer Yıldız, Erkan Uysal ve Cem Kasapoğlu’nun katıldığı programda, Sedat Uçan seslendirdiği ilahilerle vatandaşları duygulandırdı.

Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın selamlarını sanatçı Sedat Uçan’a ve vatandaşlara ileten Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, ilahi sanatçısı Uçan’a çiçek takdim etti. Evliya Çelebi’nin ‘Afyon münevver ve ruhani bir şehirdir’ sözünü hatırlatan Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, “Gerçekten de Afyon münevver ve ruhani bir şehir. Belediye Başkanımız da, Ramazan ayımızı Afyon’a yakışır, Afyon’un bilgisine, görgüsüne ve ruhani yapısına yakışır bir şekilde kutlamamızı, hazırlık yapmamızı istedi. Biz de bu alanda Sedat Uçan üstadımızı sizlerle buluşturmak istedik. Diğer farklı Ramazan etkinliklerimizle, sizlerin Afyon’a yakışır şekilde Ramazan’ınızı kutlamanız için elimizden gelen gayreti gösterdik.” dedi.