Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti, Dinar İlçe Başkanı Özgül’ü görevden aldı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada Dinar’da boykot listesindeki işletmenin açılışına katılan AK Parti Dinar İlçe Başkanı İbrahim Özgül’ün istifasının alındığını duyuruldu.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada Dinar'da

AK Parti tarafından yapılan açıklamada hassasiyetlerin kırmızı çizgi olduğu vurgusu yapılarak şu ifadelere yer verildi: “Burger King firmasına ait bir şubenin açılışına katılan Dinar İlçe Başkanımızın istifası alınmıştır. Filistin’de yaşanan soykırım ve yıkımın faili olan İsrail’e destek veren firma ve markalara karşı boykot irademiz nettir. Tüm teşkilat mensuplarımızın boykot konusundaki tavrı da açıktır. Milletimizin hassasiyetleri kırmızı çizgimizdir. Bu nedenle gerekli tavrı vakit kaybetmeden alıyor ve olayla ilgili tahkikatı başlatıyoruz.”

‘PARTİMİZE GÖNÜL BAĞIM DEVAM EDECEKTİR’

Dinar İlçe Başkanı Özgül ise görevden azlini istediğini söyleyerek şu açıklamayı yaptı: “Kıymetli Dinarlı hemşerilerim. 23 Kasım 2022 tarihinde göreve geldiğimiz günden beri samimiyetle gayret ettik. Genel ve yerel seçimlerde elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. 7 Şubat 2025 günü yapılan iş yeri açılışında Cumhurbaşkanımızı ve partimizi yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiğim için görevden azlimi istedim. İlçe başkanlığı görevimden istifa ettim. Partimize gönül bağım devam edecektir.”