Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Kadın Kolları’ndan MHP KAÇEP İl Başkanı Çelikbilek’e ziyaret 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından Sorumlu (KAÇEP) İl Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Çelikbilek ve yönetimini, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel ve yönetimi ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından

Ziyarette konuşan KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Çelikbilek, “AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sayın Dilek Hanım Çengel ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Cumhur İttifakı’nın temelini oluşturan milli birlik ve beraberlik anlayışı, yalnızca seçim dönemleriyle sınırlı değildir. Toplumun her kesimine ulaşmayı, özellikle kadınlar, çocuklar, aileler ve engelli bireyler için güçlü politikalar geliştirmeyi önemsiyoruz. Bu bağlamda AK Parti Kadın Kolları ile gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı buluşma, bizlere ortak hedeflerde nasıl birlikte yol alabileceğimizi bir kez daha göstermiştir. İlimiz için, milletimiz için birlikte üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel ise, “Cumhur İttifakı’nın yereldeki yansımasını güçlendirmek ve kadınlar başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalarımızı daha etkili hale getirmek adına bu tür ziyaretleri çok kıymetli buluyoruz. MHP KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayın Av. Nesrin Çelikbilek ve ekibine samimi misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Hep birlikte şehrimize değer katacak projelerde iş birliği içinde olmaktan memnuniyet duyacağız.” dedi.