İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık Basın Toplantısında Milletvekili Türkeş’e yapılan saldırıya değindi. Başkan Mısırlıoğlu şu ifadelerle yanıt verdi.
“Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kızı, Adana Milletvekilimiz Ayyüce Türkeş, babasının mezarına dua etmek için gittiğinde bir grup fanatik tarafından mezara sokulmak istenmemiş ve burada hakikaten korunmasına ve yanındaki danışmanına darp uygulanmış, bu darp uygulaması neticesinde yanındaki çalışma arkadaşları yaralanmıştır arkadaşlar!
Bir milletvekili, Ankara’nın göbeğinde, başkentte, devlet tarafından dokunulmazlığı olan bir milletvekili, Başbuğ Alparslan Türkeş’in kızıdır, babası olan Alparslan Türkeş’i ziyaret etmek için izin mi alması lazım, emir mi alması lazım? Bu nasıl bir kafadır, nasıl bir hastalıklı kafadır, nasıl bir manyakça kafadır?
İnsan babasının mezarına gitmek için herhangi bir siyasi partinin yöneticisinden izin mi alır ya! Bunlar şaşırmışlar! Babasının davasını sürdürdüğünü iddia eden partinin yöneticileri, bugün onun babasının davasını düz yolda karaya oturtmuşlardır.”