Ziyaretinde, Türkiye ve Türkmenistan arasındaki derin dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştiren Bakan Göktaş, çocukların sağlıklı, güvenli ve mutlu bir geleceğe sahip olmaları için iki ülke arasındaki iş birliğinin önemini vurguladı. Bakan Göktaş, “Çocuklarımızın geleceği, bizim için her şeyden daha kıymetlidir. Türkiye ve Türkmenistan olarak, ortak projelerle çocuklarımız için daha iyi bir yaşam alanı yaratmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Çocukların Sağlık ve Refahı İçin Ortak Çalışmalar Sürecek
Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, iki ülke arasında sosyal hizmetler alanında güçlü bir iş birliğinin sürdürüleceğini belirterek, çocukların gelişimi için yapılacak ortak çalışmaların önemini yineledi. Bu tür ziyaretlerin, Türkiye ve Türkmenistan arasında daha da güçlü bir bağ kurarak, her iki ülkenin çocuklarına daha iyi bir gelecek sunmayı hedeflediğini söyledi.
Bakan Göktaş, Türkmenistan’da Çocuk Rehabilitasyon Merkezi’ni Ziyaret Etti
T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn. Mahinur Özdemir Göktaş, Türkmenistan’a gerçekleştirdiği resmi ziyareti sırasında, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta bulunan Gurbanguly Berdimuhamedov Çocuk Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
