Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Koyuncu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi

Emirdağ Belediyesi tarafından vatandaşların sorun ve taleplerinin alınması için planlanan ‘Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor’ programının ilki Eski Kacerli Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, programda mahalle halkının sorunlarını ve isteklerini aldı.

Emirdağ Belediyesi tarafından vatandaşların sorun ve taleplerinin alınması için planlanan

Emirdağ Belediyesi’nin ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışı ve sloganı ile ilçede yaşayan vatandaşlarla birebir iletişim kurmak, sorunları yerinde dinlemek ve çözümleri hızlı bir şekilde hayata geçirmek amacıyla başlattığı ‘Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor’ programının ilk durağı Eski Kacerli Mahallesi oldu. Programa yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, istek ve taleplerini doğrudan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya iletme fırsatı buldu. Belediye Başkanı Koyuncu, vatandaşların sorularını samimiyet ve içtenlikle yanıtladığını belirterek,  çözümler konusunda bilgilendirme yaptı. İlgili birim müdürleri, gelen talepleri not alarak gerekli çalışmaların vakit kaybetmeden başlatılması için harekete geçti.

‘VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA GİDEREK İHTİYAÇLARINI YERİNDE GÖRÜP DİNLEMEK İSTİYORUZ’

Demokrasinin yerelden başladığına inanan bir anlayışla, şeffaf yönetim ilkesini esas alan bu buluşmaların diğer mahallelerde de devam edeceğini belirten Başkan Koyuncu, “Her mahallenin kendine özgü ihtiyaçları var. Biz de vatandaşımızın ayağına giderek bu ihtiyaçları yerinde görüp dinlemek istiyoruz. Bu buluşmalar bizim için sadece bir program değil, hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurduğumuz anlamlı birer fırsattır” ifadelerini kullandı. Mahalle toplantısı şeklinde düzenlenen programa Koyuncu’nun yanı sıra AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Emrah Mola, mahalle muhtarları, belediye birim müdürleri ve çok sayıda mahalle sakini katılım sağladı.

BAKAN GÖKTAŞ’TAN EMİRDAĞ BELEDİYESİ’NE ÖVGÜ

Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, CNN Türk ekranlarında katıldığı canlı yayında Emirdağ Belediyesi’ni örnek gösterdi. 2025 yılının ‘Aile Yılı’ ilan edilmesiyle birlikte Türkiye genelinde hayata geçirilen projeler arasında öne çıkan belediyelerden biri olan Emirdağ Belediyesi, Bakan Göktaş’tan tam not aldı. Emirdağ Belediyesi’nin aile odaklı çalışmalardaki başarısına dikkat çeken Bakan Göktaş, Emirdağ’ın bu alandaki öncü rolünü vurguladı.

‘EMİRDAĞ BELEDİYESİ, TÜRKİYE’DEKİ ÖNCÜ BELEDİYELERDEN BİR TANESİ’

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Aile Yılı kapsamında, Türkiye’deki öncü belediyelerden bir tanesi olan Emirdağ Belediyesi, hak ettiği övgüyü Sayın Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş’tan alıyor. Teşekkürler Sayın Bakanım Mahinur Özdemir Göktaş, Teşekkürler Emirdağ” ifadelerini kullandı. Emirdağ Belediyesi, son dönemde kadınlara ve gençlere yönelik projeleri, sosyal destek programları ve kültürel etkinlikleriyle dikkat çekiyor. Emirdağ Belediyesi’nin başarılı çalışmalarının, Emirdağ halkının desteği ve belediye yönetiminin vizyoner anlayışıyla birlikte şekillenmeye devam ettiği kaydedildi.