Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Bu çağrı, vatanın bağrına saplanmak istenen yeni bir hançerdir’

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın PKK’ya silah bırakma ve kendini feshetme çağrısının üzerinden sert bir eleştiride bulundu.

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah

“Bu çağrı, şehit kanıyla yoğrulmuş bu vatanın bağrına saplanmak istenen yeni bir hançerdir. Ancak bilinsin ki bu milletin çelikten iradesi, geçmişte olduğu gibi bugün de bu ihanetin karşısında dimdik duracaktır!” denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘ABDULLAH ÖCALAN’I MUHATAP ALMA ÇAĞRISI, İHANETİN KELİMELERE DÖKÜLMÜŞ HALİDİR!’

“Bugün (önceki gün) yapılan Abdullah Öcalan’ı muhatap alma çağrısı, yalnızca bir söz değil, ihanetin kelimelere dökülmüş halidir! Bu çağrı, şehit kanıyla yoğrulmuş bu vatanın bağrına saplanmak istenen yeni bir hançerdir. Ancak bilinsin ki bu milletin çelikten iradesi, geçmişte olduğu gibi bugün de bu ihanetin karşısında dimdik duracaktır! Abdullah Öcalan, bu topraklara göz dikenlerin maşası, anaların yüreğine ateş düşüren bir katil, bir hain, bir alçaktır! Onun adını bir müzakere masasında anmak, yalnızca hukuka değil, milletin vicdanına da ihanettir. Öcalan, tarih sahnesinde bir müzakereci değil, devletin demir yumruğu altında ezilmiş bir terörist olarak anılacaktır!

‘TERÖRLE PAZARLIK OLMAZ! İHANETLE MÜZAKERE EDİLMEZ!’

Zafer Partisi olarak buradan açıkça ilan ediyoruz. Terörle pazarlık olmaz! İhanetle müzakere edilmez! Bu millet, üç beş çapulcunun, bölücülerin, vatan hainlerinin kirli oyunlarına gelmez! Türkiye Cumhuriyeti devleti, geçmişte olduğu gibi bugün de terörün kökünü kazıyacak, hainleri layık oldukları karanlığa mahkûm edecektir! Şehitlerimizin ruhu şad olsun!”