Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ziyaret  

  CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz dün Afyonkarahisar İl Kültür

 

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz dün Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır’ı ziyaret etti. Ziyaret de CHP İl Başkanı Görgöz’e İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çoğay, İl Başkan Yardımcısı Tuncer Serdaroğlu, İl Başkan Yardımcısı Fevzi Şahancan ve İl Sekreteri Sadullah Şahin eşlik etti. Ziyaretin ardından yazılı bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar’a kültür ve turizmle ilgili yapılan yatırımlar ve bu alanlardaki gelişmeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTIK

Görgöz, ziyarette gündeme getirilen konular hakkında şu bilgilere yer verdi: “İnşaatı devam eden Yeni Müze kompleksi, Frig Vadisi ve Eski Müze ile ilgili durum değerlendirmesi yaptık. Ayrıca Sayın Tanır ve ekibinin emekleriyle oluşturulmuş Yumurta Sanatları Müzesi’ni gezdik. Çok etkilendik, çok da beğendik. Bu oluşturulmuş müzenin, yeni müze kompleksi bittiği zaman oraya taşıyacaklarını belirttiler.”

İL KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR ETTİ

CHP İl Başkanlığı olarak, kamu kurum ve kuruluşlarını, özel sektörü, iş dünyasını sürekli ziyaret edip, karşılıklı görüş alış-verişinde bulunduklarını anlatan İl Başkanı Görgöz, açıklamasını şöyle tamamladı: “Kamuoyunda ve bizim tarafımızda oluşan birtakım soru işaretleri varsa onlar hakkında bilgi ediniyoruz. Tespit ettiğimiz eksiklikleri bildiriyor, gerekli uyarıları uygun bir üslupla yaparak, daha güzel, daha sağlıklı bir yapının oluşması için katkı sunuyoruz. Kültür ve Turizm İl Müdürümüze, müdür yardımcılarına ve değerli çalışma ekibine gösterdikleri ilgi, alaka ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.”HİSAR