Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar Milletvekilliği sorusuna yanıt verdi!

CHP Yurtiçi Örgütlenme Koordinatörü ve Parti Meclisi Üyesi Yalçın Görgöz, Gündem Özel programında gazeteci Kadir Kaplan’ın sorularını yanıtladı.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 54:41
Loaded: 0%
00:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -54:41
 
1x

“CHP Pazar günü seçim olsa iktidarda olur dediniz. Peki siz, Afyonkarahisar’ın 1 numaralı milletvekili adayı olur musunuz?” sorusuna Görgöz şu yanıtı verdi:

“Önce şunu söyleyeyim; 2012-2015 yılları arasında Afyonkarahisar İl Başkanlığı yaptım. Bu süre içerisinde, 2014 yerel seçimleri öncesi bir toplantı gerçekleştirmiştik. Orada bir konuşmamda şunu söylemiştim: Bu Cumhuriyeti kuran partinin Afyonkarahisar’da kalesi olacak. Bu sefer olmazsa, bir dahaki sefere kesin kazanacağız, demiştik.”

“SİYASETÇİNİN HEDEFİ OLMALI”

“Siyasetçinin hedefi olmalı. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nde bunu böyle biliriz. 1989’da bu partinin Afyonkarahisar Gençlik Kolları İl Başkanlığı’nı yaptım. Sürekli partinin her kademesinde görev aldım, çabaladım. Egomuz olmadan, partinin iktidara gelmesi için çalışan insanlarız. Hiçbir zaman sadece kendi hedeflerimize odaklanmadık.”

“ÜLKEME DAHA ÇOK FAYDALI OLMAK İSTİYORUM”

“Ben ülkeme daha çok yardımcı olmak, daha faydalı olmaya çalışmak istiyorum. Bunun yolu milletvekilliğiyse, milletvekilliği… Hangi görev düşerse, o görev. Eğer düşmezse de yine partimizin peşinde, yanı başında durup çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

DİĞER VİDEOLAR