CANLI YAYIN

🔔 Canlı yayın aktif olduğunda bildirim almak için abone olun
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet Personeline Rütbe Terfi Töreni düzenlendi

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü tarafından, görevlerinde gösterdikleri başarılarla bir üst rütbeye terfi eden personeller için “Rütbe Terfi Töreni” düzenlendi.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü tarafından, görevlerinde gösterdikleri başarılarla bir üst rütbeye

İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol’un başkanlığında törene, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve birim amirleri de katıldı. Törende, çeşitli birimlerde görev yapan personeller yeni rütbelerini alırken, törende duygu dolu anlar yaşandı.
Emniyet Müdürü Erol, törende yaptığı konuşmada, “Her terfi sadece bir unvan değil; geçmişin emeği, bugünün onuru ve yarının sorumluluğudur. Görev bilinciyle atılan her adım, milletimizin huzuruna ve güvenliğine uzanan bir yemindir,” ifadelerini kullandı.
Yeni rütbelerini alan personellere başarılar dileyen Erol, Türk polisinin 7 gün 24 saat milletin hizmetinde olduğunu vurguladı.