Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Evlenecek çiftlere kuaför ve düğün salonu indirimi

Afyon’da 2025 Aile Yılı kapsamında evlenecek çiftlere indirim yapılmasını sağlayan iki anlaşma yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Afyonkarahisar Düğün ve Toplantı Salonları İşletmecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile indirim protokolü yaptı

Afyon’da 2025 Aile Yılı kapsamında evlenecek çiftlere indirim yapılmasını sağlayan

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası arasında imzalanan protokolle, evlilik hazırlığındaki çiftlere kuaför ve berber hizmetlerinde yüzde 20 indirim uygulanacak. 2025 Aile Yılı kapsamında düzenlenen imza törenine Vali Kübra Güran Yiğitbaşı da katıldı. İhtiyaç sahibi çiftlerin saç bakımı ve hazırlıkları ise tamamen ücretsiz olacak. Konuya ilişkin olarak Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bu kıymetli katkıdan dolayı berber ve kuaför esnafımıza, tüm gelin ve damat adayları adına teşekkür ediyoruz.”

EVLENECEK ÇİFTLERİN DÜĞÜNORGANİZASYONUNDA İNDİRİM

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Düğün ve Toplantı Salonları İşletmecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında evlenecek çiftçilere düğün salonu indirimi protokolü yapıldı. İmzalanan protokol törenine Vali Kübra Güran Yiğitbaşı da katıldı. 2025 Aile Yılı kapsamında imzalanan protokolle, Aile ve Gençlik Fonu kapsamında ‘Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi’nden’ yararlandırılan çiftlere düğün organizasyonlarında yüzde 50 indirim, yemekli düğünlerde ise yemek bedelinden yüzde 25 ek indirim sağlanacak.