Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakan Dilek, Mustafa Yılmazaslan’a sordu

Afyonkarahisar İkinci Sanayi Sitesi’nde yer alan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı, davet mesajlarının tüm üyelere ulaşmaması nedeniyle tartışmalara yol açtı. Toplantıya, Yüzüncü Yıl Karma Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından gönderilen bilgilendirme SMS’iyle üyeler davet edildi. Ancak birçok üyenin bu mesajı almadığı ortaya çıktı.

Afyonkarahisar İkinci Sanayi Sitesi'nde yer alan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları

Mesajların yalnızca belirli üyelere ulaşması, Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan’a yönelik soru işaretlerini artırdı. Bazı üyeler, bu durumun bilinçli olup olmadığını sorgularken, toplantıya katılmayan veya davet edildiğini sonradan öğrenen esnaflar duruma tepki gösterdi.

“Ben de üyeyim ama mesaj almadım”
Modern Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek de konuyla ilgili tepkisini dile getirerek, “Bende üyeyim kayıtlı olduğum esnaf odam mesaj atmadı, yaklaşık 25 senelik esnafım, 25 yıllık odada üyeyim ve 15 yıldır da yöneticilik görevi yaptım ve aday oldum sosyal medyalardan silindim mesajlar bize ulaşmadı, cenaze ilanları haricinde başka bir bildirim almadım. Beni de bazı esnaflar arayarak sana mesaj geldi mi bizler de çağırılmadık dediler” ifadelerini kullandı. Dilek, bu durumun nedenini Oda Başkanı Mustafa Yılmazaslan’a sordu.

Esnaf arasında “bilgilendirme mesajları bilinçli olarak bazı üyelere gönderilmiyor mu?” sorusu gündem olurken, üyeler arasında eşitlik ilkesinin gözetilmesi ve iletişim kanallarının şeffaf şekilde işletilmesi talep ediliyor.

İşte o mesaj: