Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Halkımızın talepleri bizim için çok önemli’

Bolvadin halkının taleplerinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Aynacı, Emrullah mahallesine yaptığı ziyaretin sonrasında konuştu: “Tüm mahallelerimizde olduğu gibi burada da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Halkımızın talepleri bizim için çok önemli ve en kısa sürede gerekli iyileştirmeleri yapmak için ekiplerimizle sahada olacağız.”

Bolvadin halkının taleplerinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve Bolvadin Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Eriş, ilçeye bağlı Emrullah mahallesinde Muhtarı Halil Hılmi Olkun ile birlikte saha incelemelerinde bulundu. Mahallede yapılan incelemelerde yeşil alan ihtiyaçları, kaldırım ve yol düzenlemeleri gibi konular ele alındı. Ayrıca mahallede bulunan metruk binaların durumu da değerlendirildi. Mahalle sakinlerinin talepleri yerinde dinlenerek çözüm önerileri üzerinde duruldu.

‘EKSİKLİKLERİN GİDERİLMESİ İÇİN GEREKLİ ADIMLARI ATACAĞIZ’

Başkan Aynacı, mahalle ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Emrullah Mahallesi, ilçemizin merkezi mahallelerinden biri. Bugün sahaya çıkarak mahallemizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ettik. Yeşil alan ve kaldırım düzenlemeleri başta olmak üzere, yol çalışmaları ve diğer eksikliklerin giderilmesi için gerekli adımları atacağız. Amacımız, sadece mevcut sorunları çözmek değil, aynı zamanda mahallemizi geleceğe daha iyi hazırlamak. Tüm mahallelerimizde olduğu gibi burada da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Halkımızın talepleri bizim için çok önemli ve en kısa sürede gerekli iyileştirmeleri yapmak için ekiplerimizle sahada olacağız.”