CANLI YAYIN

Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Emniyet Müdürü Erol’dan Şehit Aileleri ve Gazilere ziyaret

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, Türkiye Harp Malulü

Ziyaret kapsamında şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Müdür Erol, “Sizler bu milletin kalbindeki en özel yerdesiniz. Varlığınız, direncimiz ve birliğimizin temelidir.” ifadelerini kullandı.

Şehit yakınlarının ve gazilerin taleplerinin dinlendiği ziyarette, hatıralar paylaşıldı ve samimi anlar yaşandı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Aziz şehitlerimizin ruhları şâd, kahraman gazilerimizin yolu açık olsun. Devletimizin bir hizmetkârı olarak her daim şehitlerimizin aziz hatırasına sahip çıkmaya, gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” denildi.