Gündem Asayiş Politika Spor
E-Gazete Canlı Yayın Şehir Kameraları
Canlı Yayın Kutusu

CANLI YAYIN

Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Isparta’daki orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor

Isparta’nın Sütçüler ilçesine bağlı Aşağıyaylabel köyü yakınlarında çıkan orman yangınına

Isparta’nın Sütçüler ilçesine bağlı Aşağıyaylabel köyü yakınlarında çıkan orman yangınına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

Yangın, saat 11.25 sıralarında Sütçüler Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk sahasında çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, bölgede etkili rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine bölgeye Isparta ve Sütçüler Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda arazöz, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğünce sosyal medyadan yapılan açıklamada, yangının Isparta Valisi Abdullah Erin’in koordinesinde Yangın Harekat Merkezi tarafından anlık olarak takip edildiği bildirildi. Ekiplerin yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahalelerinin devam ettiği belirtildi.

7 saniye sonra reklam kapanacaktır. Reklamı Geç