Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocatepe Spor Kompleksi, Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor

Afyonkarahisar’da 11 ilden gelen genç kız ve erkek futbol takımlarının katılımıyla düzenlenen Okul Sporları Futbol Gençler Türkiye Birinciliği müsabakaları başladı. İl Müdürü Kasapoğlu konuşmasında, “Türkiye birinciliği müsabakasına ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Afyonkarahisar’da 11 ilden gelen genç kız ve erkek futbol takımlarının

Afyonkarahisar, 12-16 Mayıs tarihleri arasında genç futbolcuların rekabetine sahne oluyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde düzenlenen Okul Sporları Futbol Gençler Türkiye Birinciliği müsabakaları, farklı illerden gelen takımların katılımıyla başladı. Organizasyon kapsamında Afyonkarahisar’da bir araya gelen 16 takım ve 320 genç sporcu, şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Turnuvanın açılışı coşkulu bir seremoni ile gerçekleşti. Müsabakaların başlamasından önce düzenlenen törende takımlar sırayla sahaya davet edildi. Sporcular, antrenörler ve idareciler, açılışta birlik mesajı verirken; tribünlerde yer alan katılımcılar da organizasyona yoğun ilgi gösterdi. Seremonide yapılan konuşmalar, müsabakaların yalnızca sportif başarı değil; aynı zamanda arkadaşlık, birliktelik ve Fair Play açısından da önemli bir platform sunduğuna işaret etti.

GENÇ FUTBOLCULAR YETENEKLERİNİ SERGİLEYECEK

Futbol Gençler Türkiye Birinciliği organizasyonu, genç sporculara kendilerini gösterme, rekabet ortamında deneyim kazanma ve gelecekteki kariyerleri için önemli bir adım atma imkânı sunuyor. Takımlar, beş gün boyunca hem grup hem eleme aşamalarında karşı karşıya gelecek. Genç erkek ve genç kız futbol takımlarının yer aldığı müsabakalarda her karşılaşma, genç yeteneklerin sahadaki performansları kadar spor kültürüne olan katkılarıyla da dikkat çekiyor.

‘TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKASINA EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN ONUR DUYUYORUZ’

Açılış seremonisine katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, turnuvaya ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kasapoğlu, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin dört bir yanından gelen birbirinden yetenekli genç kız ve erkek sporcularımızın heyecanına ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Afyonkarahisar olarak, böylesine önemli bir Türkiye birinciliği müsabakasına ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. Bu turnuva, sadece bir sportif rekabet değil, aynı zamanda gençlerimizin birbirleriyle kaynaşması, yeni dostluklar kurması ve Fair Play ruhunu benimsemesi için de önemli bir fırsattır. Bu mücadelede tüm sporcularımıza başarılar diliyor, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

MÜSABAKALAR CUMA GÜNÜ FİNAL MAÇLARIYLA SON BULUYOR

Müsabakalar, 16 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Karşılaşmalar Afyonkarahisar’daki belirlenen sahalarda oynanacak. Her gün farklı saat dilimlerinde gerçekleşecek maçlar, izleyicilere açık olarak düzenleniyor. Gençlerin mücadele ettiği her karşılaşma, aynı zamanda okul sporlarının yaygınlaşmasına ve gençlerin sporla iç içe bir yaşam biçimi geliştirmelerine de katkı sağlıyor.Fdünb