23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar, polis araçlarıyla şehir turuna çıkarıldı. Bayram kutlaması sebebi ile Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından özel gereksinimli çocuklar için anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Programa ilişkin bilgi veren Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, şu ifadeleri kullandı:
“Böyle güzel bir günde, 23 Nisan’da çok özel çocuklarımızı ağırlamak istedik. Tüm emniyet ekiplerimizle birlikte onlara refakat ederek Çevik Kuvvet birimimize götüreceğiz, onlar için sürpriz bir parti hazırladık. Böyle bir günde onları mutlu etmek bizim en büyük gayemiz. Zaten her zaman yanlarındayız. Onlar bizim geleceğimiz. Asla unutmuyoruz, her zaman farkındayız ve farkında olmak için elimizden geleni yapacağız.”
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı da etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi:
“23 Nisan Bayramı dolayısıyla Emniyet Müdürlüğümüz çok güzel bir çalışmaya imza attı. Özel gereksinimli çocuklarımız, emniyet teşkilatımızın araçlarını çok seviyorlarmış ve araçlara binmek istemişler. Bu istek doğrultusunda Emniyet Müdürlüğümüz, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte bu özel günü planladı. Biz de çocuklarımızı gördük, selamladık. Gerçekten çok anlamlı bir an yaşandı.”
Özel Çocuklara İl Emniyet Müdürlüğü’nden 23 Nisan sürprizi
