Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Protokolden Hava Şehitliği’ne anlamlı ziyaret

Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümünü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla anma töreni düzenlendi.

Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümünü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla

Kocatepe Asri Mezarlığı içerisinde bulunan Hava Şehitliğinde gerçekleştirilen anma töreninde Vali Yiğitbaşı’nın yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube’sinin Şehitliğe çelenkleri sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından askeri manga tarafından saygı atışı yapıldı. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunmasının ardından Piyade Üsteğmen Ömer Peker tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin askeri ve stratejik önemini içeren bir konuşma yapıldı. Ardından Yiğitbaşı, Şehitlik Özel Defteri’ni imzaladı.

KAHRAMAN ŞEHİTLERİN KABİRLERİNE KARANFİLLER BIRAKILDI

Paşa Camii İmam Hatibi Yavuz Selim Yasan tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu’nun ettiği duanın sonrasında şehitlikler ziyaret edildi. Vali Yiğitbaşı ile protokol üyeleri kahraman şehitlerin kabirlerine karanfiller bıraktı. Öte yandan 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle İmaret Camii’de şehitler için Mevlit Programı düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duaların ardından mevlit programı sona erdi.