Afyonkarahisar U18 Ligi’nde sezonu şampiyon tamamlayarak Türkiye U18 Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarına katılma hakkı elde eden Sarık Köyü Spor, 76 ilden 134 takımın katılımıyla gerçekleşecek dev organizasyonda Afyonkarahisar’ı temsil edecek. 24-27 Nisan 2025 tarihleri arasında oynanacak müsabakaların Eskişehir grup merkezinde yer alan Sarık Köyü Spor’un rakipleri arasında İzmir ve İstanbul temsilcileri de bulunuyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U-18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları bu yıl 24 tarafsız grup merkezinde gerçekleştirilecek. 6’şar takımlı 21 grupta karşılaşmalar 24-27 Nisan, 4’er takımlı 5 grupta ise 25-27 Nisan tarihleri arasında oynanacak. Afyonkarahisar temsilcisi Sarık Köyü Spor, dört takımlı gruplardan biri olan Eskişehir grubunda sahaya çıkacak.
SARIK YARIN SAAT 15.30’DA İLK SINAVINA ÇIKIYOR
Sarık Köyü Spor, grup aşamasındaki ilk maçını yarın saat 15.30’da İzmir temsilcisi Bucaspor ile oynayacak. İkinci müsabaka ise 26 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’te İstanbul temsilcisi Ayazağaspor’a karşı olacak. Grup karşılaşmalarında alınacak sonuçlara göre yalnızca bir takım bir üst tura yükselecek. Sezon boyunca gösterdiği istikrarlı performansla dikkat çeken Sarık Köyü Spor, Afyonkarahisar U-18 Ligi’ni namağlup şampiyon tamamlamış ve yerel düzeyde elde ettiği bu başarıyla Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştı. Kulübün başkanı ve aynı zamanda teknik sorumlusu olan İbrahim Taşpınar liderliğindeki ekip, grup karşılaşmaları öncesi hazırlıklarını tamamladı. Oyuncuların fiziksel ve taktiksel hazırlık düzeyleriyle dikkat çektiği Sarık Köyü Spor’da moraller yüksek.
AMATÖRDEN SARIK KÖYÜ SPOR’A DESTEK
Turnuva öncesi Afyonkarahisar’daki amatör kulüplerden de Sarık Köyü Spor’a destek mesajları geldi. Holımoru Gençlik Spor yaptığı açıklamada “Şehrimizi temsil edecek olan Sarık Köyü Spor’a başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.
Ataköy Spor Kulübü: Afyonkarahisar U18 Ligi’ni şampiyon tamamlayan ve Türkiye U18 Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek olan Sarık Köyü Spor’a başarılar dileriz. Haydi Sarık.
Çavdarlıspor: Sarık Köyü Spor’a ve değerli hocası İbrahim Taşpınar ile Emre Saykılı hocalarımıza ve futbolcularımıza canı gönülden başarılar dileriz.
Değirmenayvalı Spor Kulübü: Eskişehir’de Afyonkarahisar’ımızı temsil edecek olan kardeş kulübümüz Sarık Köyü Spor’a ve kulüp başkanı kıymetli İbrahim Taşpınar hocamıza başarılar diliyoruz.