Gündem Asayiş Politika Spor
E-Gazete Canlı Yayın Şehir Kameraları
Canlı Yayın Kutusu

CANLI YAYIN

Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son Dakika: Bakan Memişoğlu Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde Basın Açıklaması Yaptı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Seyitgazi ve İhsaniye’de meydana gelen orman yangınlarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Kemal

Bakan Memişoğlu, “Milletimizin başı sağ olsun. Maalesef 10 şehidimiz var. Şehitlerimizin acısı içimizde. Şu anda Afyon Devlet Hastanesi’nde yaralılarımız bulunuyor. Genel durumları iyi, hepsinin kısa sürede taburcu edilmesi bekleniyor,” dedi.
Yangınlara karşı özellikle sıcak ve rüzgârlı havalarda daha dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Memişoğlu, “Bu acıları tekrar yaşamamak için hepimizin sorumluluğu büyük, yüreğimiz yanıyor,” ifadelerini kullandı.