Mısırlıoğlu, toplantıda hükümetin muhalefet ve eleştirmenlere yönelik tutumunu eleştirerek, “Kim baş kaldırırsa vurup içeriye atıyorlar! Hepimizi tıkın, kurtulun” dedi.
Milletin değerlerine saygı gösterilmeli
Mısırlıoğlu, “Devlet ve millet düşmanlarına karşı gösterdiğiniz hiçbir şeyi, bu necip milletin 86 milyon içinde Bayrağına ve Devletine aşık olan, bedel ödeyen vatandaşlara karşı yapmayın” ifadelerini kullandı.
Üniversiteli işsizlik sorunu giderek büyüyor
Toplantıda, üniversite mezunu gençlerin işsizlik sorununa da değinen Mısırlıoğlu, “Üniversiteliler işsiz, bu durumu siz 23 yıl içinde üniversiteli işsizler cenneti haline getirdiniz”
“Suriye’de biz yokuz, maşayız!”
Mısırlıoğlu, Suriye ile ilgili, “Suriye’de biz yokuz, biz resmen Suriye’de maşayız,” dedi.
“İsrailli uçakların bombardımanı ile 5 şehit verildi”
Mısırlıoğlu, Suriye’deki gelişmelere dikkat çekerek, “Kimse bize ‘Suriye’de biz oyun kurucuyuz,’ demesin. Oraya İsrailli paşa paşa yerleştirdiler,” ifadelerini kullandı. “Amerika’nın himayesinde bizde bundan 3 gün önce 5 tane evladımızı şehit verdik,” dedi.
‘Türkiye’yi 23 yılda Üniversiteli işsizler cennetine çevirdiniz!’
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısında önemli konulara değindi
