Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aksoy Genç Sanat Çalıştayı’na katıldı

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Genç Sanat Çalıştayı”na katıldı.

Figen Öner, Ebru Şenlik ve Fatih Zengin’in küratörlüğünde, 50 genç sanatçının katılımlarıyla sınırları aşan hayallerin tuvalde can bulduğu ve düşüncelerin gerçeğe dönüştüğü bir diyalog alanı olarak Genç Sanat Çalıştayı “Genç Yansımalar” sergisi düzenlendi. Eskişehir Valiliği tarafından ve Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonuyla düzenlenen sergi, 19-22 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçileriyle buluşacak.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, çalıştaya katılan sanatçılarla tek tek görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Aksoy genç sanatçılara çalıştaya katılımları ve verdikleri emek dolayısıyla teşekkür ederek, kendilerine başarılar diledi.