Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı, iftar programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü İftar Programı’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan, kadın valilerle birlikte bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘8 Mart Dünya

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kadınların eğitim, siyaset, sanat, iş dünyası ve kamu yönetimi gibi pek çok alanda daha fazla temsil edilmesine öncülük eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan’a teşekkür etti.

Yiğitbaşı, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 10 kadın valisinden 9’unun kendileri döneminde atandığı Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendiye, bu ülkenin tüm kadınları adına şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.