Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Partisi İl Başkanlığı’ndan Emek ve Dayanışma günü mesajı

Afyonkarahisar Zafer Partisi İl Başkanlığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Afyonkarahisar Zafer Partisi İl Başkanlığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma

Zafer Partisi İl Başkanlığı mesajında;
“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun Emek, alın teri ve üretim; milletimizin geleceğini inşa eden en değerli güçtür. 1 Mayıs, sadece bir tatil günü değil, emeğin ve emekçinin haklı mücadelesinin simgesi, birlik ve dayanışmanın adıdır.
İşçinin hakkını alın teri kurumadan teslim eden bir anlayışla; adaletli, eşit ve özgür bir Türkiye için mücadelemizi sürdüreceğiz. Tüm emekçilerin insanca yaşayabildiği, haklarının güvence altına alındığı bir gelecek mümkündür ve biz bu geleceği birlikte inşa edeceğiz.
Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak; ülkemizin kalkınmasında, üretiminde ve refahında büyük pay sahibi olan tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyoruz.” açıklamalarına yer verdi.