Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek depremzedeleri hastanede ziyaret etti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam eden

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam eden yaralı depremzedeleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Zeybek, Devlet Hastanesi’nde depremzede çocukları ve vatandaşları ziyaret etti. Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisiyle yaralanan vatandaşlar, tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da ki çeşitli hastanelerde tedavi ediliyor. İki büyük depremde yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten Zeybek , yaralı depremzedelerin sağlık durumu ile ilgili de Başhekim Mehmet Duran’dan bilgi aldı.

ÇOCUKLARA OYUNCAKLAR HEDİYE ETTİ

‘Asrın felaketi’ olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden yaralı kurtularak tedavi altına alınan depremzedelerle görüşen Başkan Zeybek  ve beraberindekiler, yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ziyaretler sırasında depremde yakınlarını kaybeden, enkaz altında kalan depremzedelerle sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Bakan Zeybek onlara oyuncaklar hediye etti. Depremden etkilenen vatandaşlara ihtiyaçlarının karşılanacağını belirten Zeybek, ekibine gerekli talimatları verdi, her zaman destek çıkacaklarını dile getirdi.

‘HER ZAMAN YANLARINDAYIZ’

Başkan  Zeybek, Türkiye’nin tek yürek olduğunu ve acıların üstesinden birlikte geleceklerini belirterek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Deprem bölgelerinden tedavi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesine gelen kardeşlerimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Yaşadıkları acıları kalbimizde hissettiğimizi her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ettik. Ülkemizi yasa boğan bu felaketi birlikte atlatacağız” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi