Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geçtiğimiz günlerde Afyonşehir Gazetesi’nin gündeme taşıdığı 1. Küçük Sanayi Sitesi’nin kentsel dönüşüm programına alınmasına dair açıklamalarda bulunan İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, “1. Sanayideki arkadaşlarımızla görüşmelerimiz var biz taslakların üzerine orada yaşayan vatandaşların ne dediği ve onlarla birlikte nasıl olacağının son şeklini verdikten sonra bu konuyla ilgili net düşüncelerimizi de sizlerle paylaşacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Afyonşehir Gazetesi'nin

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve partililer tarafından dün basın toplantısı düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek’in gündeme getirdiği 1. Küçük Sanayi Sitesi’nin kentsel dönüşüm programı kapsamına alınmasına dair açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Yağcı, “1. Sanayi’deki arkadaşlarımızla görüşmelerimiz var. Biz taslakların üzerine orada yaşayan vatandaşların ne dediği ve onlarla birlikte nasıl olacağının son şeklini verdikten sonra bu konuyla ilgili net düşüncelerimizi de sizlerle paylaşacağız. Kentsel dönüşüm, belediyeyi teslim alır almaz dokunmamız gereken ve başlatmamız gereken bir harekettir bu konuda asla geç kalmayacağız gereğini yapacağız” diye konuştu.

‘AFYONKARAHİSAR’I 5 YIL BOYUNCA KAFAMIZA BUYRUK YÖNETMEYECEĞİZ’

Düzenlenen programda İYİ Parti’nin Başkan Adayı Alper Yağcı’ya göreve gelmesi durumunda ilk olarak yapılması gereken projeyi ve Afyonkarahisar Belediyesi’nde kendilerini ne gibi yükler beklediğini soran Afyonşehir Gazetesi Sahibi Hakan Dilek, şu cevabı aldı: “Projelerimizde de şehir sıkışıklığının giderilmesi açısından genişlemeler düşünüyoruz. Bu genişlemeler neticesinde başta mevcut binalar olmak üzere yeni yapılaşmalarda olacak.  Afyonkarahisar Belediyesi’nin yönetimi konusundaki ve 5 yıl boyunca kademe kademe başlıklar halinde ortaya koyacağımız projelerimizin özellikle görsel hazırlıkları da bitmiş, son halde sizlerle toplu olarak paylaşmak istiyoruz. Bu süreç içerisinde de vatandaşlarımızla da konuştuğumuz zaman yeni, daha farklı yaklaşımlarda ortaya çıkıyor. Biz şunu iddia ediyoruz, Afyonkarahisar’ı 5 yıl boyunca kafamıza buyruk yönetmeyeceğiz, 5 yıl sizlerle birlikte yöneteceğiz. Dolayısıyla bu 5 yılda ortaya koyacağımız projeleri hazırlarken sahada olduğumuz dönem içersinde yaptığımız ziyaretlerde bizlere görüş ve temennilerini ileten değerli hemşehrilerimizin de değerli fikirlerini de alıyoruz, onları da bünyemize katıyoruz. Ben basın mensupları ile birlikte çalışıldığında çok daha güzel sonuçlar alınabileceğini düşünüyorum, geçmiş dönemdeki belediye başkanlarına önermiştim ama değerlendirmediler. Belediyede sizlerin rahatça girip çıkabileceği bizimle iletişiminizin daha güçlü olabilmesi açısında bir basın odası kuracağız” ifadelerini kullandı.

‘ALPER KARDEŞİMİZİ BELEDİYE KOLTUĞUNA OTURTMAK BOYNUMUZUN BORCU’

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Afyonkarahisar’da kurulduğumuz günden bu yana, beraber yol yürüdüğümüz ve o günden sonra ilk yerel yönetim seçimlerinde İGM üyesi olarak bizleri gururla temsil eden, partimizin genel idare kurulunda görev yapan  Afyonkarahisar’ın sayılan sevilen evladı, uzun yıllar aileden, babadan Afyon siyasetinde varlığını sürdüren değerli dava arkadaşım Alper Yağcı’yı Afyonkarahisar’da inşallah 31 Mart günü Afyon Belediyesi’nin koltuğuna oturtmak boynumuzun borcudur bizim. Biz bu doğrultuda 2 gün önce çalışmalarımızı başlattık.”

‘İPİ GÖĞÜSLEYEN İYİ PARTİ OLACAKTIR, ALPER YAĞCI OLACAKTIR’

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun ise Alper Yağcı’nın kendi şahsının ve tüm İYİ Partililerin namusu olduğunu ve gözleri gibi bakacaklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Milletvekili olduğum günden bugüne elimden geldiğince Afyonkarahisar’ı gerek Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) gerek partimizin genel merkezinde temsil etme noktasında elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sayın Genel Başkanımızın tensipleriyle, genel başkan yardımcılığı görevine getirildim. Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı olarak tüm Türkiye’de ki seçim güvenliğinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu benim şahsım kadar tüm Afyonkarahisar’a Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından hediye edilmiş bir görevdir, bundan da onur ve gurur duyuyorum. Alper Yağcı, Afyon’da sevilen sayılan particilik anlamında siyaseti bilen Afyonkarahisar’a mevcut adayların hepsinden daha tecrübeli, daha genç, daha dinamik olarak hizmet vereceğine inanıyoruz. Aynı zamanda bizim belediye başkan adayımız tüm İYİ Partililerin başta şahsım olmak üzere hepimizin namusudur, gözümüz gibi bakacağız, sonuna kadar savaşacağız. İnşallah 31 Mart’ta da ipi göğüsleyen İYİ Parti olacaktır, Alper Yağcı olacaktır.” Kadir Aydın