Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eskişehir’de Tarım, Orman ve İnsan Temalı Fotoğraf Sergisi açıldı

ESKİŞEHİR’DE TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI EĞİTİM VE YAYIN DAİRESİ BAŞKANLIĞI ORGANİZASYONU İLE DÜZENLENEN ‘TARIM ORMAN VE İNSAN FOTOĞRAF YARIŞMASI’NIN 13’ÜNCÜ SERGİSİ, ESKİŞEHİR VEGA OUTLET ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE 18-21 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞİYOR.

ESKİŞEHİR'DE TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI EĞİTİM VE YAYIN DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Eskişehir’de Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı organizasyonu ile düzenlenen ‘Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın 13’üncü sergisi, Eskişehir Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nde 18-21 Aralık tarihleri arasında gerçekleşiyor.

‘Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflardan oluşan serginin açılışı Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, kurum yöneticileri, teknik personel, Vega Outlet Pazarlama Müdürü Handan Aydın ve alışveriş merkezi ziyaretçilerinin katılımı ile gerçekleşti. 22 Aralık’a kadar ziyaretçilere açık olacak tarım, orman ve insan ilişkilerine dair estetik bir bakış açısıyla oluşturulan fotoğraf koleksiyonunu içeren sergi Eskişehir halkı ve meraklıları tarafından gezilebilecek.

2009 yılından bu yana düzenlenen bu özel etkinlik, toprağın ve tarımın önemini vurgulayarak sosyal ve bireysel duyarlılığın artırılmasını hedefliyor. Ayrıca, tarımsal gelişmelerin, tarımın, doğanın, çevrenin ve insan ilişkilerinin estetik ve öznel bakış açılarıyla belgesel olarak arşivlenmesi amaçlanıyor.