Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘HDP’li vekil ülkesine düşmanlık ediyor!’

AK Parti’li Arslan: “Bu fikir hürriyeti değil, ülkesine düşmanlığın apaçık ilanıdır. Ülkeye düşmanlığının karşılıksız kalacağı anlayışına sığınıyor”

İyi Parti’li Olgun: Ülkenden bu kadar nefret ediyorsan, Türkiye topraklarında vekillik yapmayı ve emekli maaşını da almayı kabul etmeseydin”

Bu haberin fotoğrafı yok

Avrupa Şampiyonası mücadelesinde önceki gün oynanan Türkiye-Portekiz karşılaşması sonrası, sosyal medya üzerinden “BijiPortekiz” (Yaşasın Portekiz) paylaşımında bulunan eski HDPMilletvekili Ferhat Encu’yaAK Parti Milletvekili Arslan ve İyi Parti Milletvekili Hakan Şeref Olguntepki gösterdi. Milletvekili Arslan, “Bu bir fikir hürriyeti değil, kendi ülkesine düşmanlığın apaçık ilanıdır” diyen Arslan, Encu’nun yaptığı paylaşımı alıntılayarak, bu davranışın bir fikir hürriyeti olmadığını, kendi ülkesine karşı yapılan düşmanlığın apaçık ilanı olduğunu dile getirdi. Milletvekili Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu bir fikir hürriyeti değil, kendi ülkesine düşmanlığın apaçık ilanıdır! Özgürlükler, ihanetin alenen ve apaçık yapılacağı anlamını taşımamaktadır. Demokrasi ve özgürlük, bunlara göre bu ülkeye düşman olmanın karşılıksız kalacağı anlayışına sığınmaktır. İhanet, ihanettir” ifadelerine yer verdi.

MİLLETVEKİLİ OLGUN: VATAN HAİNİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun da eski HDP Şırnak MilletvekiliferhatEncu’nun paylaşımına sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile sert tepki gösterdi. Türkiye ile Portekiz arasında oynanan karşılaşmanın bile bölücü zihniyete alet edilmesini şiddetle kınayan Milletvekili Olgun, Encu’ya ‘Vatan Haini’ dedi. Olgun, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Daha önce milletvekilliği yapmış, bir futbol müsabakasını bile bölücü zihniyetine alet eden vatan haini, rakibi destekleyecek kadar nefret ediyorsan bu ülkeden, zamanında Türkiye topraklarında Vekillik yapmayı ve emekli maaşını da almayı kabul etmeseydin.”