Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehir tiyatrosu yeni yeteneklerini arıyor

Şehir Tiyatrosu bünyesi altında tiyatroya ilgi duyan gençler ve yetişkinlere yönelik kurs açılıyor. Kültür ve sanata büyük önem verdiklerini belirten Başkan Köksal, “Gençlerimizin ve yetişkinlerimizin sanatla iç içe olmalarını ve yeteneklerini geliştirmelerini önemsiyoruz” dedi.

Şehir Tiyatrosu bünyesi altında

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro kursları için başvuru dönemi başladı. Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu çatısı altında, tiyatroya ilgi duyan gençler ve yetişkinler için kapsamlı bir tiyatro kursu açılacak. Kurslara 14-17 yaş arası gençler ve 18 yaş üzeri yetişkinler ücretsiz olarak katılabilecek.

SON BAŞVURU 5 TEMMUZ CUMA

Başvuru yapmak isteyenler, 5 Temmuz 2024 Cuma gününe kadar kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile birlikte Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu’na şahsen müracaat edebilecek. Kurs boyunca katılımcılar temel oyunculuk, mim, diksiyon, tüluat/doğaçlama, vurgu tonlama ve kamera önü oyunculuğu eğitimleri alacak. Tiyatro kursları hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isteyenler 0272 214 42 55 dâhili 441’den iletişim sağlayabilecek.

‘AMACIMIZ, SANATIN HER DALINDA AKTİF BİREYLER YETİŞTİRMEK’

Kültür ve sanata büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Burcu Köksal, “Gençlerimizin ve yetişkinlerimizin sanatla iç içe olmalarını ve yeteneklerini geliştirmelerini önemsiyoruz. Amacımız, sanatın her dalında aktif bireyler yetiştirmek ve şehrimizde kültürel zenginliği artırmak. Tiyatroya ilgisi olan tüm vatandaşlarımızı bu kurslara katılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.