Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’da yaz spor okulları açıldı

Emirdağ Belediyesi destekleri doğrultusunda Emirdağlı çocukların yaz aylarını dolu dolu geçirmeleri için düzenlenen ‘Yaz Spor Okulları’ açılış programı, 15 Temmuz Pazartesi Günü Cumhuriyet Meydanı otopark alanında gerçekleşti.

Emirdağ Belediyesi destekleri doğrultusunda

Çocukların ve gençlerin yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlayan ‘Yaz Spor Okulları’ açılış törenine Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, öğrenciler ve ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Açılış programı öğrenci ve velilerin ellerinde şanlı Türk bayrağı ile bando eşliğinde yaptığı coşku dolu yürüyüş ile başladı. Heyecanları yüzlerinden okunan öğrenciler verilen mini konserle unutulmaz anlar yaşadı. Emirdağ Belediyesi’nin yaz spor okulları, çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli spor dallarında eğitim verecek. Velilerin ve çocukların yoğun ilgi gösterdi.

‘BU YAZ EMİRDAĞ’DA SPOR YAZI OLACAK’

Açılış töreninde konuşan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, çocukların yaz tatillerini daha verimli ve eğlenceli geçirmeleri için belediye olarak büyük çaba gösterdiklerini belirtti. Başkan Koyuncu, “Emirdağ Belediyesi olarak bir taraftan altyapı ve üst yapı çalışmalarımızı gerçekleştirirken diğer taraftan da çocuklarımızın daha güzel, daha donanımlı yetişmesi için tüm gayretimizi ortaya koyuyoruz. Çocuklarımızın yaz tatillerini değerlendirmesi ve faydalı aktiviteler yapması amacıyla yaz spor okullarımızı açtık. Deneyimli antrenörlerimiz ve alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından tenis, futbol, yüzme, jimnastik gibi birçok alanda öğrencilerimizin kendilerini gelişmesini sağlayacağız. Başta çocuklarını bizlere emanet eden velilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.