Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski Başkan Koçak’tan Afyonspor açıklaması

Eski Afyonspor Kulübü Başkanı ve önceki dönem milletvekillerinden Dr. Mahmut Koçak, Afyon’daki bazı medya kuruluşlarınca dillendirilen “koçak Afyonspor’a başkan olsun” şeklindeki haberlere, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi.

Eski Afyonspor Kulübü Başkanı

Afyonspor’a başkanlık yapacak kişinin vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nın başkanlığında şehrin iş dünyasındaki temsilcileri ile yapılacak toplantıda belirlenmesi gerektiğini kaydeden Koçak’ın paylaşımı şöyle:

ESKİ BAŞKANIN ACI TECRÜBELERİNİ YABANA ATMAYIN

“Tokmak kimde ise davul da ondadır. Tokmağı kaptıktan sonra davulu taşıttıracak insan aramak nafile bir arayıştır. Yola çıkarken Tokmak taşıyacak liyakatteyim diyen insanların her konuda spor da dahil olmak üzere hazırlanmış planı, projesi vardır, olmalıdır. Yoksa,‘tokmağı taşımaya neden talip oldunuz o zaman’ sorusunu yöneltmeye her kesin hakkı vardır. Tokmak (yetki) makam demektir. Belediye Başkanlığı ve vekillik gibi. Tokmağı taşıdığı süre içinde, yetkiyi milletin verdiği andan itibaren, sorumlulukta tokmak sahiplerine aittir. Tokmak taşıyanların bir araya gelerek şehrin iş dünyasındaki temsilcileri ile de Valimiz başkanlığında oturup davulu taşıyacak modeli bulmaları en doğru yoldur. Şampiyon olduğumuzda herkes sevinç çığlıkları atarken, gülerken şampiyonluğu ağlayarak kutlayan bir eski Başkanın acı tecrübelerini yabana atmayın. Tokmak kimde davul onda olmalıdır.”