Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okumuş, ‘Anadolu’da çocuk hekimi olmak’ toplantısına başkanlık etti

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Isparta’da düzenlenen ‘4. Uluslararası Sağlıklı Büyüyen Çocuk Kongresi’ programında yer alan Pediatri Zirvesinde, ‘Anadolu’da Çocuk Hekimi Olmak’ yuvarlak masa toplantısının oturum başkanlığını Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut ile birlikte üstlendi.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

SAHADA KARŞILAŞILAN SORUNLARA ÇÖZÜM YOLLARI ARANDI

Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneği tarafından, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı ev sahipliğinde organize edilen kongrede, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen hekimler ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile yandal uzmanlarının sahada karşılaştıkları sorunlara çözüm yollarının tartışıldığı oturumun konuşmacıları şu isimler oldu: “Prof. Dr. Sadık Yurttutan, Doç. Dr. Eren Yıldız, Dr. Elif Eviz, Dr. Abdülkerim Elmas, Dr. Şeyma Karakoç.”

‘ERİŞKİN ACİL SERVİSİ BUGÜN TAŞINIYOR’

Öte yandan AFSÜ Hastanesi erişkin acil servisinde sürdürülen tadilat, bakım ve onarım çalışmaları tamamlanıncaya kadar ‘Erişkin ve Çocuk Acilin’ yeni hizmete açılan Çocuk Acil Binası’nda hizmet vermeye devam etmesini sağlamak amacıyla bugün bitmesi planlanan taşınma işlemi gerçekleştirilecek. Konuya ilişkin üniversite tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bu süre zarfında Erişkin ve Çocuk Acil Servis hizmet veremeyecek olup yeni yerinde hastalarımıza daha iyi hizmet verilmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Tadilata dair iş ve işlemler tamamlandığında Erişkin Acil Servis eski yerinde, Çocuk Acil Servis yeni binasında hizmetlerine devam edecektir.”