Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Her derdin var bir çaresi, oda Cumhuriyet Halk Partisi’

CHP PM üyesi Yalçın Görgöz partisince 81 ilde yaptıkları çalışmaları Afyonşehir’e değerlendirdi: “İşçinin, memurun, çalışanların, emeklilerin, emekli olamayanların, atanmayan öğretmenlerin, çiftçilerimizin, küçük esnaflarımızın, özellikle namuslu iş insanlarımızın bu ülkedeki tüm kesimlerin büyük sıkıntıları var ama bizde diyoruz ki, “Her derdin var bir çaresi, oda Cumhuriyet Halk Partisi” diyoruz.”

CHP PM üyesi Yalçın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis (PM) üyesi Yalçın Görgöz, Türkiye’nin 81 ilinde yaptıkları çalışmaları Afyonşehir Gazetesi muhabirlerine değerlendirdi. Görgöz, CHP olarak çok yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını Kayseri’deki çalışmalarını tamamlayıp Afyonkarahisar’a geri döndüğünü belirtti. Görgöz, “Türkiye’nin 81 ilinde çalışmlarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalar hem örgütlerimizi güçlendirmek için, varsa eksiklerimizi tamamlamak için aynı zamanda CHP ve ülke gündemini örgütlerimizle paylaşarak daha kolay nasıl ilerleriz, ilimizde partimizi dahada büyütmek için neler yapmalıyız. Bunların çalışmasını yapıyoruz. Örgütlerimizi ziyarete gitmişken bir taraftanda kitle örgütlerinin vatandaş, halk, pazar ve kahvehanelere girip her yerde halkımızla buluşuyoruz. Vatandaşlarımızın düşüncelerini soruyoruz” şeklinde konuştu.

‘HALK, GEÇİM YOKSA, SEÇİM VAR DİYOR’

CHP’nin Türkiye’nin birinci partisi olduğunu, 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye haritasını kırmızıya boyadıklarını, yüzde 25’lik cam tavanın kırılıp yüzde 38’lere çıkarak CHP’nin yükselişe geçtiğini, AK Parti’nin ise düşüşe geçtiğini vurgulayan Görgöz, “Aradaki fark açılmaya devam ediyor. Bu yüzden CHP iktidara hazır, hazır olan partimizin de eksiklerinin giderilmesi lazım. Bizlerde bu yüzden hızlı bir tempoyla sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Ülkemizin her yerinde her köşesinde çalışmaya devam ediyoruz ve artık halk erken seçim istiyor. Halk, “Geçim yoksa, seçim var” diyor. Türkiye olarak elbette bizim çok fazla sorunlarımız, çok büyük sorunlarımız var. İşçinin, memurun, çalışanların, emeklilerin, emekli olamayanların, atanmayan öğretmenlerin, çiftçilerimizin, küçük esnaflarımızın, özellikle namuslu iş insanlarımızın bu ülkedeki tüm kesimlerin büyük sıkıntıları var ama bizde diyoruz ki, “Her derdin var bir çaresi, oda Cumhuriyet Halk Partisi” diyoruz. Vatandaşın derdine derman olmak için iktidara geldiğimizde neler yapacağımızı anlatıyoruz. Vatandaşlarımızdan da çok güzel geri bildirimler alıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘BİZ BU ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ ALACAĞIZ’

Yaptıkları çalışmaların verimli geçtiğinin altını çizen PM üyesi Görgöz, “Anlamlı düzgün doğru halkın istediği beklentilerini karşılayacak şekilde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu yüzden biz bu çalışmalarımızın meyvesini alacağız. Hep birlikte gençlerimizle beraber bu ülkenin önünü açacağız ve gerçekten CHP’nin iktidarında artık insanlarım yüzü gülecek. Sokakta 100 kişiye sorsanız hepsi mutsuz eğer mutlu insanlar varsa biz hayal görüyoruz demektir. Mutsuz bir toplum yaratıldı, biz bunu eoknıomimiz başta olamk üzere düzletmek istiyoruz. Çiftimizi, hayvancımızı, tarımımızı, tüm çalışan kısımların ve emeklilerin mutlu olduğu, öğrencilerimizin, ailelerin, gençlerimizin umutlarının dahada yükseldiği bir Türkiye’yi hep beraber yaratacağız” dedi.

‘ATATÜRK’ÜN OLMADIĞI BİR MÜFREDAT OLUŞTURULUYOR’

Yalçın Görgöz, konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi: “Her bakanlıktan sorumlu bir gölge bakanımız var. Önceki gün eğitimde yaşanan sorunları hem öğreci velilerinden hem öğrencilerden hem eğitim sendikalarından hem vatandaştan dinledik, düşüncelerimizi anlattık. CHP iktidarında eğitim nasıl olmalı milli eğitime nasıl uygulamalar getireceğiz bunları konuştuk. Taşımalı eğitimden tutun sakıncalı olan 4-4-4 sisteminden tüm eğitim sisteminde yaşanan sorunları gündeme getirdik. Türkiye’de en sık değişen milli eğitim bakanıdır. 9 tane milli eğitim bakanı değişmiş, hergelen sistemi değiştiriyor. Atatürk’ün olmadığı bir müfredat oluşturuluyor. Her dönem daha farklı laik eğitimden ve milli eğitim sisteminden uzaklaşarak gençlerimizin gerçekten geleceğini riske atan bir müfredat uygulaması içerisindeler ama biz engel olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Diğer gölge bakanlıklarımızda hangi bakanlıkta problem yaşanıyorsa gidip o bakanlıkla görüşüyorlar. Neler yapılabileceğini anlatıp, öneriler sunuluyor. Halkımızla yapılan görüşeleri paylaşıyorlar ve adım adım takip ediyorlar. Farklılıkları gidererek ticari anlamda da hem üretinin kazandığı hemde tüketenin kazandığı bir sistem oluşturmak istiyoruz. Gölge bakanlarımızın bu şekilde çok önemli görevleri var. Bakanlarımız sıkı bir şekilde görevlerini yerine getiriyorlar. Bizlerde bakanlarımıza destek oluyoruz ve çok olumlu geri dönüşler alıyoruz.”