Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amaç Huzur Bozmak Olmayan şeyi Olmuş gibi Göstermek

Av. Selahattin Kırmızı bugün gündeme gelen iddialara yanıt verdi

Av. Selahattin Kırmızı bugün

Avukat Selahattin Kırmızı, CHP Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Turalı’nın açıklamalarıyla ilgili açıklamada bulundu.
Avukat Selahattin Kırmızı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bu gün Kamuoyunda Etki yaratmak Amacıyla “Afyon Belediyesi ve CHP’de şok iddialar” kapsamında; CHP Afyonkarahisar il Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Turalı’nın, stajyer avukat olarak görev yaptığı ve vekilliğini yaptığı bir şirket ile belediye arasındaki imar planından kaynaklanan uyuşmazlık bulunduğuna yönelik iddialarına ilişkin habere yer verilmiştir.
Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla tarafımca aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
CHP Afyonkarahisar il Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Turalı, yasal stajını 2023-2024 yılları arasında büromuz bünyesinde tamamlamış ve 12.09.2024 tarihi itibariyle ruhsatını almıştır.
Büromuzda bahsi geçen tarihlerde Afyonkarahisar Belediyesi ile herhangibir müvekkilimiz arasında imar planından kaynaklı bir uyuşmazlık söz konusu olmamıştır. Vekili olduğumuz herhangibir müvekkil şirket tarafından, Afyonkarahisar Belediyesi aleyhine ikame edilmiş herhangibir idari dava da bulunmamaktadır. Bu asılsız ve gerçek dışı iddialarla kamuoyunu meşgul eden ilgililer hakkında hukuki süreçleri de başlatacağımı belirtmek isterim.
Muhammet Turalı tarafından gündeme getirilen bu tarz dayanaksız iddiaların, yıllardır üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisi kimliğini zedeleyebileceği ve Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na duyulan güvene zarar verebileceği göz önünde bulundurularak, gerçek dışı iddialar ile kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesini üzüntüyle karşılamaktayım.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 18/09/204
Av. Selahattin Kırmızı