Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ personel turnuvaları sona erdi

Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) tarafından personellere yönelik olarak düzenlenen satranç, bilardo, masa tenisi ve voleybol turnuvaları, beş günlük bir mücadele sürecinin ardından tamamlandı.

Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Akademik ve idari personellerin sosyal bir ortamda bir araya gelmesini ve sporun birleştirici gücünden faydalanmasını amaçlayan AFSÜ, personellerine yönelik çeşitli branşlarda turnuvalar düzenledi. Düzenlenen satranç turnuvası a blok kütüphane salonunda, bilardo turnuvası merkezi kafeteryada, masa tenisi turnuvası a blok kantinde yapılırken, voleybol turnuvası ise Gençlik Spor İl Müdürlüğünün desteğiyle Çiğiltepe Spor Salonunda gerçekleştirildi. AFSÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından organize edilen turnuvalara satrançta 16, bilardoda 14, masa tenisinde 27 personel katılırken, voleybol turnuvasında ise 6 takım yarıştı.  Yarı final ve final müsabakalarının ardından her dört kategoride de dereceye giren katılımcılar ödüllerini aldı. İlk üçe giren satranç, bilardo ve masa tenisi oyuncuları ile voleybol turnuvasında birincilik elde eden takım, ödüllerini düzenlenen törenle teslim aldı. Düzenlenen turnuvaların, üniversite çalışanları arasında sosyal etkileşimi artırdığına dikkat çeken SKS Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz, bu tür etkinliklerin, çalışanları spora teşvik etme açısından önemli bir rol oynadığını ifade etti. Planlanan yeni organizasyonlarla daha fazla personele ulaşmayı hedeflediklerini belirten Yılmaz, turnuvalarda dereceye giren tüm katılımcıları tebrik etti.

‘BU YILKİ TURNUVALARIMIZA KATILAN TÜM PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

SKS Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz, üniversite personeline yönelik düzenlenen turnuvalara gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti. Yılmaz, “Bu yılki turnuvalarımıza katılan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Aynı zamanda, voleybol turnuvamızda bize destek olan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne de minnettarız. Sportmence geçen bu etkinliklerde, personelimizin farklı yeteneklerini keşfetme fırsatı bulduk. Önümüzdeki yıl, Satranç, Bilardo, Masa Tenisi ve Voleybol kategorilerinde daha geniş katılımlı yeni turnuvalar düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.