Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PFDK, Afyonspor’a 9 bin 450 lira ve ihtar cezası verdi

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup 3’üncü haftada oynanan Afyonspor-İnegölspor maçından sonra şimşekler, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmişti. PFDK, Afyonspor’a 9 bin 450 lira para cezası verdi.

TFF 2’nci Lig Beyaz

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) 19 Eylül tarihinde ve 10 sayılı toplantısında almış olduğu karar şu şekilde: “Afyonspor Kulübünün, 15 Eylül 2024 tarihinde oynanan Afyonspor-İnegölspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 9 bin 450 lira para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Afyonspor, statüde belirtilen zaman diliminde tam teşekküllü bir ambulans aracının stadyumda hazır bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına ve aynı müsabakada Afyonspor idarecisi Nadir Güzbey’in, müsabaka sonrasında akredite edilmediği alanlarda bulunmasından ve akreditasyon kartını görünür bir şekilde boynuna asmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

ŞİMŞEKLERİN RAKİPLERİNE CEZA

Afyonspor’un TFF 2’nci Lig Beyaz Gruptaki rakipleri de PFDK tarafından cezalandırıldı. PFDK, şimşeklerin rakiplerine şu cezaları verdi: “1461 Trabzon FK’nın, 14 Eylül 2024 tarihinde oynanan 1461 Trabzon FK-Anagold 24Erzincanspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada 1461 Trabzon FK sporcusu Metehan Yilmaz’ın, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına, Isparta 32 Spor Kulübünün, 15 Eylül 2024 tarihinde oynanan Altınordu- Isparta 32 Spor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, biri açık renk diğeri ise koyu renk olmak üzere en az 2 adet forma setini müsabaka organizasyon toplantısında ve müsabaka saatinde yanlarında bulundurmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Batman Petrol Spor A.Ş.’nin, 15 Eylül 2024 tarihinde oynanan Batman Petrol Spor A.Ş.-Tuzlaspor A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Tuzlaspor A.Ş.’nin, 15 Eylül 2024 tarihinde oynanan Batman Petrol Spor A.Ş.-Tuzlaspor A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım bayrağını yanlarında bulundurmamaları ve müsabaka organizasyon toplantısında stadyum müdürüne teslim etmemelerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, İnegölspor Kulübünün, 15 Eylül 2024 tarihinde oynanan Afyonspor Kulübü-İnegölspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 9 bin 450 lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”