Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şimşekler, 3 puan için sahaya çıkacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadelesini sürdüren Afyonspor, kendi sahasında Isparta 32 Spor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 19.00’da başlayacak olan maç öncesinde, mor beyazlılarda hafta boyunca yoğun geçen hazırlık süreci tamamlandı..

TFF 2. Lig Beyaz

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadelesini sürdüren temsilcimiz Afyonspor, yarın kendi sahasında komşumuz Isparta 32 Spor’a karşı oynayacağı maçta sahaya ilk galibiyetini almak için çıkacak. Geride kalan maçlarda istediği sonuçları alamayan mor beyazlılar, bu durumdan hem teknik ekip hem de taraftarlar olarak çıkmak istiyor. Yeni Teknik Direktör Süleyman Fatih Şen, takımın moralini yükseltmek ve galibiyet alabilmek için hafta boyunca çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etti. Hafta içi yapılan antrenmanlarda taktiklerini gözden geçiren Şen, oyuncular arasındaki iletişimi güçlendirilerek saha içinde daha etkili bir performans sergilemeye odaklandı.Ligin ilk yarısına istenilen başlangıcı yapamayan Afyonspor, henüz hiç galibiyet yada beraberlik alamamış durumda bulunuyor. Şen, saha içinde daha etkili bir performans sergilemek için oyuncularına motivasyon sağlamak ve stratejik hamleler yapmak konusunda kararlı. Ancak sadece teknik ekip ve oyuncuların çabasıyla yetinmek, galibiyet için yeterli olmuyor. Taraftarların da bu zorlu süreçte büyük bir rolü bulunuyor. Tribünlerden gelen destek ve tezahüratlar, oyuncuların moralini yükseltmek ve maçın kritik anlarında ekstra motivasyon sağlamak açısından oldukça önemli bir etken olarak değerlendiriliyor.

ŞİMŞEKLERİN ARTIK HEDEFİ GALİBİYET OLMALI

Afyonspor’un, Isparta 32 Spor karşısında alacağı sonuç, takımın motivasyonunu, isteğini ve hırsını belirleyici olabilir. Teknik ekip ve oyuncular, taraftarların desteğiyle birlikte sahaya çıkacakları maçta galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorlar. Ancak, takımın karşılaşmadaki performansı kadar rakibin durumu da önemli, rakip takımın da zorlu bir mücadele sergilemesi bekleniyor. Bu nedenle, Afyonspor’un galibiyet için sahaya daha da odaklanmış bir şekilde çıkması gerektiği vurgulandı. Taraftarlar, her ne olursa olsun takımlarını desteklemeye devam ediyor. Afyonspor’un Ankaraspor ile oynayacağı maç öncesinde takımın içinde bulunduğu durum oldukça kritik olurken doğru strateji ve taraftarın desteğiyle sahadan galip ayrılarak artık 3 puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor. Geçen sezon ligin ilk yarısında alınan galibiyet puanları ile ligde tutunmayı başaran Afyonspor, eğer puansız yoluna devam ederse ligde sıkıntılı zamanlar yaşayabilir.

ISPARTA 32 SPOR 17. SIRADA BULUNUYOR

Temsilcimiz Afyonspor’un pazar günü Zafer Stadında konuk edeceği Isparta 32 Spor, Afyonspor’un hemen üstünde 17’nci sırada bulunuyor. Isparta 32 Spor bu sezon geride bıraktığımız 4 haftada çıktığı 4 karşılamadan hiç galibiyet elde edemezken, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 1 puanla 18 takımlı ligde 17. sırada yer alıyor.