Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin ilçe tarihinin en büyük alt yapı çalışması devam ediyor

Bolvadin Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek büyük bir asfaltlama projesini hayata geçirdi

Bolvadin Belediyesi, ilçenin çehresini

Toplamda 52 bin metrekarelik sıcak asfalt dökümü yapılacak projede, ilçedeki yolların modernizasyonunu hedefleniyor. Asfaltlama çalışmalarının maliyeti ise 12 milyon 500 bin  TL olarak belirlendi. Proje, İller Bankası’ndan alınan 7 milyon TL hibe desteği ile destekleniyor.

‘İLÇE TARİHİNİN EN BÜYÜK ALT YAPI YATIRIMLARINDAN BİRİDİR’

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bu asfaltlama çalışması, ilçemiz tarihindeki en büyük altyapı yatırımlarından biridir. Çalışmalarımızla Bolvadin’i daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Devletimizden aldığımız destekle bu projeyi hayata geçiriyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin. Memleketimiz, Türkiye’miz payidar olsun. Biz Bolvadin’in hizmetkârıyız” dedi.

EN GÜZEL HİZMETİ BOLVADİN’E SUNMAK İÇİN EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞIYORUZ

Başkan Aynacı yaptığı açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verdi: “Bizlere desteklerini esirgemeyen değerli meclis üyelerimizle beraber çalışmalarımızı yakından takip ediyor ve her konuda en güzel hizmeti Bolvadin’e sunmak için el birliği ile çalışıyoruz. Hep birlikte ilçemizin kalkınması ve halkımızın daha iyi hizmet alması adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”