Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Seçim çağrılarımıza rağmen, kulüp yönetimi kulaklarını tıkadı’

Geçen haftalarda Afyonspor için başkan adaylığını açıklayan iş insanı Mevlüt Akkuş, peş peşe alınan mağlubiyetler sonrasında bir açıklama yaptı. Akkuş açıklamasında, “Seçim çağrılarımıza rağmen, kulüp yönetimi kulaklarını tıkadı” dedi.

Geçen haftalarda Afyonspor için

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele etmeye çalışan Afyonspor, şuana kadar çıktığı hiçbir müsabakadan galip ayrılamazken, en son Isparta 32 Spor ile berabere kalması sonucu hanesine 1 puan yazdırdı. 18 basamaklı ligde son sıraya demir atan Afyonspor, yerini kimseye kaptırmamaya da kararlı gözüküyor. Kentin önde gelen isimlerin takıma hiçbir faydası olmadığını dile getiren taraftarlar ve Afyonkarahisarlı vatandaşlardan da tepkiler çığ gibi büyüyor. Geçen haftalarda Afyonspor’un bu sıkıntılarından kurtarmak istediğini ve başarılara tekrar yelken açacağını dile getiren iş insanı ve Afyonspor Başkan adayı olan Mevlüt Akkuş, alınan son mağlubiyet ardından bir açıklama daha yaptı. Akkuş yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Son dönemde Afyonspor’un yönetimsel sıkıntılarla boğuştuğunu, mali açıdan zor bir dönemden geçtiğini üzülerek gözlemlemekteyiz. Kulübümüz, köklü geçmişine ve zengin spor kültürüne rağmen, son zamanlarda yönetim boşluğu ve ilgisizlik nedeniyle büyük bir gerileme yaşamaktadır. Bu durum, Afyonspor’un geleceği adına ciddi bir endişe kaynağı olmuştur.”

‘BAŞKAN ERTAŞ VE YETKİLİ NADİR GÜZBEY KULÜBÜMÜZÜ ZOR DURUMDA BIRAKIYOR’

Afyonspor’un bu duruma gelmesinde mevcut yönetimin sorumluluğunun büyük olduğunu ileri süren Akkuş, “Özellikle Kulüp Başkanı Niyazi Ertaş ve yönetimdeki yetkili Nadir Güzbey’in kulübümüzü bu zor durumda bırakmalarını ve kongre çağrılarımıza kayıtsız kalmalarını büyük bir üzüntüyle karşılıyorum. Afyonspor gibi büyük bir kulübün bu denli ilgisiz ve sahipsiz bırakılması, taraftarlarımızın ve camiamızın kalbinde derin yaralar açmaktadır” ifadelerini kullandı.

‘AFYONSPOR’UN BU DENLİ SAHİPSİZ BIRAKILMASI KABUL EDİLEMEZ’

Kulübün peş peşe mağlubiyetler alarak ligden düşme tehlikesi olduğunu dile getiren başkan adayı Mevlüt Akkuş, “Seçim çağrılarımıza rağmen, kulüp yönetimi kulaklarını tıkamış, gerekli adımları atmaktan imtina etmiştir. Bu süreçte kulübümüz peş peşe mağlubiyetler alarak ligden düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştır. Afyonspor’un bu denli sahipsiz bırakılması kabul edilemez. Yönetim, kulübü ve taraftarları hiçe sayarak sorumluluklarından kaçınmaktadır. Başkan Niyazi Ertaş ve Nadir Güzbey başta olmak üzere, tüm yetkilileri acilen görevlerini yerine getirmeye kulübümüzü bu zor durumdan kurtaracak adımları atmaya davet ediyorum” söylemlerine yer verdi.

‘AFYONSPOR, BU ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKARAK DOLU BİR GELECEĞE YELKEN AÇACAKTIR’

Mevlüt Akkuş açıklamasının devamında ise şunları söyledi: “Afyonspor’u yeniden ayağa kaldırmak ve geleceğini garanti altına almak için ekibimle birlikte göreve hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Kulübümüzün mali yapısını düzeltmek, şeffaf ve sürdürülebilir bir yönetim anlayışını tesis etmek için gereken tüm adımları atmaya kararlıyız. Afyonspor’u hak ettiği güçlü günlere geri döndürebilmek için tüm camiamızı ve taraftarlarımızı birlik olmaya ve kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyorum. Afyonspor, bu zor günleri geride bırakarak, yeniden başarılarla dolu bir geleceğe yelken açacaktır.”