Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti İl Başkanı Şahin’den sanayi esnaflarına ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan’ı ziyaret ederek, sanayi sitesindeki esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi

AK Parti Afyonkarahisar İl

Şahin, Yılmazaslan ile sanayi bölgesindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Esnafların talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Şahin, AK Parti’nin her zaman hemşehrilerinin yanında olduğunun altını çizdi. Programlarının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, AK Parti’nin hizmet anlayışına vurgu yaparak, şunları söyledi:

ŞEHRİMİZİ DAHA DA İLERİYE TAŞIMAYA KARARLIYIZ

“Bizler AK Parti olarak her zaman sahadayız, her zaman hemşehrilerimizle iç içeyiz. Esnaflarımızın talepleri ve beklentilerimiz bizim için çok kıymetli. Afyonkarahisar için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin desteği ve güveniyle şehrimizi daha da ileriye taşımaya kararlıyız.” Başkan Şahin, esnaf ziyaretlerinin, Afyonkarahisar’ın ekonomik ve sosyal kalkınma açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “AK Parti, milletimizin refahını her zaman ön planda tutan bir partidir. Bizim önceliğimizin her zaman hemşehrilerimizin mutluluğu ve huzurudur. Bu doğrultuda esnafımızın güçlü bir şekilde ayakta kalması için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.